maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kylmässä lumessa

Yllätys! Olen Suomessa! Sain yhtenä yönä muutama viikko takaperin idean, että lähden käymään Suomessa ja täällä sitä nyt ollaan, viikon vierailulla. Lentelin halvalla pitkin Eurooppaa koko lauantai päivän. Viimeistä lentoa Amsterdamissa odotellessa mieleeni kyllä tuli, että josko olisin sittenkin maksanut hieman enemmän ja ottanut suorat Rooma-Helsinki-Rooma lennot... no, matka meni kuitenkin ihan hienosti, aikaa siihen vain tuhraantui! Takaisin Roomaan kulkeudun sitten tämän viikon lauantaina samaa reittiä.

On ihana nähdä perhettä ja ystäviä, mutta pakko myöntää että kun astuin lauantai-sunnuntai välisenä yönä Helsinki-Vantaan lentokentän ulko-ovesta kylmään räntäsateeseen, meinasin tehdä nopean piruetin, juosta takaisin lähtöaulaan ja ottaa seuraavan lennon Roomaan. Mihin minä olinkaan tullut, kuvittelin että täällä on jo kevät! Ja näin on ilmeisesti ollutkin, sää on vaan huonontunut viime päivinä. Mahtavaa.

Toisaalta tuntuu, että en olisi ollut pois Suomesta kuin viikon, toisaalta tuntuu että olen ollut poissa ikuisuuden. Ensimmäinen tunne tulee, kun katselen ja kuulostelen elämää täällä (mikään ei ole muuttunut mihinkään) ja toinen tunne seuraa kun ajattelen elämääni Roomassa (niin paljon on ehtinyt tapahtua).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti