tiistai 8. syyskuuta 2009

Asunnonmetsästys

Ihana vanha kämppikseni on tulossa takaisin amerikoista ylihuomenna! Olen niin iloinen! Viimeiset pari viikkoa olemme etsineet uutta asuntoa, mutta koska emme kumpikaan ole olleet Roomassa, on haku ollut hieman hankalaa. Eilen kuitenkin pääsin käymään yhdessä asunnossa ja taidamme ottaa sen. Meillä on kuitenkin vielä neuvottelut käynnissä, hinta nimittäin muuttui siitä mitä kuvittelimme vuokran olevan (no, olemmehan tekemisissä italialaisten kanssa). Asunto on kuitenkin erittäin tilava ja hyvällä paikalla. Toivotaan parasta että kaikki menee hyvin, ei jaksaisi enää tätä etsintäruljanssia kovin kauaa..

Viikonloppuna vietin ruotsalaisen ystäväni kanssa suomi-ruotsi-iltaa. Teimme lihapullia ja perunamuussia, ja söimme niitä puolukkahillon sekä kurkku-tomaattisalaatin kanssa. Kuuntelimme suomalaista ja ruotsalaista musiikkia, ikävöimme pohjolaa ja illan päätteeksi kävimme keskustan yöelämässä. Miten mukavaa!

Viime yönä oli viileää. Tai siis sillä tavalla viileää että sai vetäistä pussilakanan peitoksi. Tähän asti on täytynyt nukkua kuumuuden vuoksi ilman peitteitä. Syksy taitaa olla siis tulossa myös tänne etelään.

1 kommentti:

  1. Suuret kiitokset Rooma-vinkeistä! Ja onnea asunnonetsintään; se kun tuntuu olevan arpapeliä missä maassa tahansa sitä teetkin..

    VastaaPoista